Συχνές ερωτήσεις

Ε:Πως μπορώ να ακούσω τον FrequencyRadio;
Α:Απο το http://FrequencyRadio.net/frequencylisten.m3u


Ε:Με πια προγράματα μπορώ να ακούσω;
Α:
Για την καλύτερη δυνατή ποιότητα ακούστε μας μέσω του Winamp παράλληλα με τη χρήση mp3pro αποκωδικοποιητή.

Αν παρ' όλα αυτά δεν θέλετε/μπορείτε να κάνετε χρήση αυτού του σετ μπορείτε να μας ακούσετε απο τον player που βρίσκετε στο μενού, είτε απο τα περισσότερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής, όπως τα iTunes, XMMS, Windows Media Player κλπ.


Ε:Πως μπορώ να ακούσω απο κινητό;
Α:Απο κινητό μπορείτε να μας ακούσετε μέσω του Virtual Radio (προσωρινά εκτός λειτουργίας) το οποίο υποστηρίζει τις πλατφόρμες Symbian, Android και iPhone, ενώ έχει πολλούς ακόμα ραδιοφωνικούς σταθμούς. Προς το παρόν δεν έχουμε δοκιμάσει άλλα προγράμματα γι αυτό το σκοπό.


Ε:Υπάρχει κάπιο σταθερό πρόγραμα; Αν ναι απο που μπορώ να το μάθω;
Α: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σταθερό πρόγραμα. Μπορείτε να ενημερωθήτε απο το chat το facebook ή με email για την πορεία του προγράματος.


Ε:Υπάρχει συχνότητα, για να ακούσω απο το ραδιόφονο μου;
Α:Όχι, το κόστος για άδεια και εξοπλισμό είναι πολύ υψηλό, ακόμα και για σταθμούς μικρής εμβέλειας. Βέβεα δεν υπάρχουν κενές συχνότητες στη μπάντα FM που υποστηρίζουν τα περισότερα ραδιόφωνα.


Ε:Πως βάζω Βίντεο απο το YouTube στις αφιερώσεις;
Α:Είναι πολύ απλό! Κατ αρχήν βρίσκετε το βίντεο που θέλετε να καταχωρήσετε στο YouTube. Στη συνέχεια αντιγράφετε το ID του βίντεο απο το σύνδεσμο του και αφου κάνετε κλικ στο κουμπί YouTube στην φόρμα καταχώρησης της αφιέρωσης κάνετε επικόληση στο παράθυρο διαλόγου που θα ανοίξει.

Για παράδειγμα για το βίντεο με σύνδεσμο http://www.youtube.com/watch?v=DhyK-Oe0N9o το id του βρίσκετε δεξια του "v=" δηλαδή είναι το "DhyK-Oe0N9o". Αντίστοιχα το βρίσκετε και από τον σύντομο σύνδεσμο http://youtu.be/DhyK-Oe0N9o του ίδιου βίντεο.</p>"

Συνεργασίες

Ο FrequencyRadio για να σας προσφέρει καλύτερο πρόγραμμα και υπηρεσίες συνεργάζεται με τους: